Koks tinkamiausias audinys baldams, kai turi augintinių?
top of page
  • KOKO BALDAI

Koks tinkamiausias audinys baldams, kai turi augintinių?

Turint naminį augintinį (šunį ar katę), svarbu pasirinkti tinkamą audinį baldams, kuris būtų gražus, bet ir lengvai prižiūrimas.




Vienas iš geriausių pasirinkimų yra veliūrinis audinys. Kodėl?

Štai 5 priežastys:


1. Ilgalaikis Išvaizdos Puoselėjimas: Baldai, aptraukti veliūru, ne tik atrodo elegantiškai, bet ir ilgai išlaiko savo pradinę išvaizdą. Veliūras yra tvirtas ir atsparus nusidėvėjimui audinys, todėl minkšti baldai, aptraukti šiuo audiniu, tarnaus ilgą laiką.


2. Patogumas ir Minkštumas: Veliūras yra švelnus ir malonus prisilietimas audinys. Tai puikus pasirinkimas minkštiems kampams, sofoms ar foteliams, kuriuose norisi jaukiai leisti laiką su savo augintiniu. Be to, šis audinys yra atsparus spalvų išblukimui, todėl baldai ilgai išliks ryškios spalvos.



3. Nagai ir Plaukai: Veliūrinis audinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie turi augintinius su smailiais nagais. Šis audinys neturi kilpučių ar pinimo už kurio gali užkibti nagučiai ir nesukelia nepatogumo tavo augintiniams.








4. Priežiūra: Veliūras yra ne tik patogus, bet ir lengvai prižiūrimas audinys. Tavo augintinio plaukučiai neįsipins, o liks paviršiuje, tad paprastai ir lengvai juos galima nusiurbti ar nuvalyti drėgna šluoste. Įvairias dėmes ir nešvarumus galima nuvalyti su muilu ir vandeniu. Norint dar labiau palengvinti priežiūrą, rinkitės veliūrą, kuris yra papildomai impregnuotas. Toks audinys yra atsparesnis dėmėms bei neleidžia skysčiams greitai įsigerti.




5. Dizaino Galimybės: Veliūrinių audinių galima rasti įvairių spalvų ir ornamentų, todėl galima lengvai priderinti juos prie savo namų interjero ir asmeninio stiliaus. Tai leidžia sukurti jaukią ir šiuolaikišką aplinką sau ir savo augintiniui.


Atsimink, renkantis baldus su veliūriniu audiniu, svarbu atkreipti dėmesį į audinio kokybę ir priežiūros instrukcijas, kad tavo baldai išliktų ilgaamžiai ir gražūs. Teisingai parinktas audinys prailgina baldų gyvavimą ir suteikia tau daugiau džiaugsmo ir komforto namuose.



Jei šiuo metu svarstai apie baldų įsigyjimą, kviečiame apsilankyti mūsų baldų salonuose ir gauti profesionalią konsultaciją. Mūsų ekspertai su malonumu padės atrasti tinkamus baldus bei audinius, atsižvelgiant į tavo individualius poreikius ir stilių.


Apsilankius mūsų salonuose, turėsi galimybę išbandyti įvairiausių baldų modelius, išsirinkti tinkamą spalvą, audinį ir formą. Ateik ir leisk mums padėti tau sukurti tobulą interjerą, kuriame mėgausiesi ilgai ir patogiai. Susitikame mūsų baldų salonuose Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje!


bottom of page