8 patarimai kaip išsirinkti valgomojo stalą savo namams
top of page
  • KOKO BALDAI

8 patarimai kaip išsirinkti valgomojo stalą savo namams

Atnaujinta: 2023 m. lapkričio 30 d.

Savo namuose mes norime sukurti jaukią ir patogią aplinką, kuri atitiktų mūsų individualius poreikius ir skonį. Vienas iš svarbiausių valgomojo ar virtuvės elementų, kuriuo galime išreikšti savo stilių, yra stalas. Nepriklausomai nuo to, ar ieškai stalo skaniam kavos atsigėrimui ar šeimyniniam valgymui, tinkamai išsirinktas valgomojo stalas gali žymiai pagerinti kasdienio gyvenimo kokybę.



1. Apsvarstyk savo poreikius: Pirmas žingsnis yra išsiaiškinti, kokiu tikslu bus naudojamas stalas ir kokių funkcijų reikės. Ar stalas bus skirtas kavos atsigėrimui, ar bus rengiami šeimyniniai pasisėdėjimai prie jo, o gal kartais planuojami vakarėliai, kuomet prie stalo susirinks gausus būrys žmonių? Jeigu prie valgomojo stalo susirenkančių žmonių kiekis keičiasi, tuomet pravartu rinktis stalą su prailginimo funkcija.



2. Įvertink erdvę: išsimatuok vietą, kurioje planuojama pastatyti valgomojo stalą. Atkreipk dėmesį į kambario dydį, jau esančių baldų vietą, praėjimus tarp jų. Tai padės įsivertinti, koks turi būti valgomojo stalas ir kokį plotą jis gali užimti.


3. Stiliaus suderinamumas: Atsižvelk į interjero stilių, kuris jau vyrauja tavo namuose. Valgomojo stalo dizainas turėtų derėti su esamais baldais ir sukurti harmoningą bendrą vaizdą. Tuo pačiu gali pridėti norimų akcentų, jei dauguma baldų griežtų linijų - stalas gali būti ovalus ar apvalus, tokiu būdu suteiks kambariui vizualaus balanso.


4. Medžiaga ir kokybė: Atkreipk dėmesį į stalų gamintojo siūlomas medžiagas bei jų kokybę. Jei norite ilgaamžio valgomojo stalo, reikėtų rinktis aukštos kokybės medžiagas, kurios atlaikys kasdienį naudojimą.



5. Išlaidos: Įsivertink savo biudžetą ir ieškok valgomojo stalo, kuris telpa į numatytas išlaidas. Be to nepamiršk, kad stalas yra ilgalaikė investicija, todėl verta skirti pakankamai lėšų aukštos kokybės ir patvariam variantui.


6. Ergonomika: Jei planuoji naudoti valgomojo stalą ilgą laiką, svarbu įsitikinti, kad jis būtų ergonomiškas. Pasirink stalą, kurio aukštis ir dizainas atitinka tavo poreikius. Jei įmanoma, išbandyk stalą prieš jo įsigijimą. Prisėsk prie stalo, pasitikrink jo stabilumą ir patogumą. Tai padės įsitikinti, kad pasirinktas variantas atitinka tavo lūkesčius.



7. Atsiliepimai ir rekomendacijos: Prieš įsigyjant stalą, pasiskaityk apie jį atsiliepimus internete arba paprašyk rekomendacijų iš žmonių, kurie jau turi panašų stalą. Tai padės gauti įvairių nuomonių ir patarimų.


8. Priderink asmeninei estetikai: Galiausiai, įsigyk stalą, kuris patinka ir atitinka tavo asmeninį skonį. Stalas turėtų būti ne tik funkcionalus, bet ir estetiškai malonus tavo akiai.



Nauji iššūkiai, susiję su interjeru ir dizainu, gali būti atradimų kelias į tavo svajonių namus. Nepamiršk leisti kūrybiškumui ir jausmui vesti tave, o naujasis valgomojo stalas taps ne tik praktišku, bet ir dekoro elementu tavo namuose.


Jei šiuo metu svarstai apie baldų įsigyjimą, kviečiame apsilankyti mūsų baldų salonuose ir gauti profesionalią konsultaciją. Mūsų ekspertai su malonumu padės atrasti tinkamus baldu, atsižvelgiant į tavo individualius poreikius ir stilių.


Apsilankius mūsų salonuose, turėsi galimybę išbandyti įvairiausių baldų modelius, išsirinkti tinkamą spalvą, audinį ir formą. Ateik ir leisk mums padėti tau sukurti tobulą interjerą, kuriame mėgausiesi ilgai ir patogiai. Susitikame mūsų baldų salonuose Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje!


130 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page